De Carrièrehanddruk
 

Advies

noloc MVO Loont!Wij voorzien u graag van advies wat De Carrièrehanddruk voor alle betrokken partijen kan opleveren. In beginsel betreft dit een advies voor de mogelijkheid om duurzame inzetbaarheid van uw werknemer te vergroten. Een deel van de opbrengsten wordt teruggebracht in de maatschappij. Wij werken altijd in een drieledige klantrelatie tussen de (ex-) werkgever, de werknemer en de nieuwe werkgever. De werknemer staat hierin centraal. Wij gaan uit van een Individuele Vraaggerichte Benadering (IVB) en de kwaliteiten en talenten van de medewerker. Wij bieden een instrument, een methodiek en een filosofie. Door ons in onze kracht te zetten zetten wij u in uw kracht.

Onze adviezen hebben verder betrekking op de komende veranderingen in het kader van de transitievergoeding en de Wet Werk & Zekerheid. U kunt hierbij denken aan de aanscherping ketenregeling en tips met betrekking tot de vergoedingen en aanzegplicht.

Wij vertellen u graag meer over de gevolgen voor de werkgever (aangaan van een tijdelijk contract en flexibiliteit), het overgangsrecht en algemene vergoedingen en tips in het kader van de Wet Werk en Zekerheid.

Neem gerust contact op voor een adviesgesprek of bel met 038 792 00 00

 
Award 2013

De Carrièrehanddruk voor werkgevers

Award 2011

De Carrièrehanddruk voor gemeenten en UWV