De Carrièrehanddruk
 

Van wie


De Carrièrehanddruk® is een waardecertificaat, dat u wordt aangeboden door uw werkgever. Veelal vanuit een afvloeiingsregeling, bij individueel ontslag en loopbaanadvies. De werkgever begrijpt dat u veel te bieden heeft, dat u zich over het algemeen afgeschreven en aan de kant gezet voelt of juist dat u zich verder wilt ontwikkelen. De werkgever wil als onderdeel van ondernemend Nederland en vanuit zijn zakelijke principes u kansen bieden om duurzaam inzetbaar te blijven voor de arbeidsmarkt. Hij ziet uw kwaliteiten en talenten en wil u helpen gemotiveerd ander werk te zoeken. Uw loopbaan, visie en passie staan centraal!

Naast het inzetten van De Carrièrehanddruk® bij ontslag en loopbaanadvies, kunt u deze ook inzetten bij loopbaanbegeleiding en werving en selectie.

Bij ontslag bent u niet direct werkloos, maar werkzoekend. Het waardecertificaat wordt gekoppeld aan een afvloeiingsregeling, de transitievergoeding (gouden handdruk) en / of vaststellingsovereenkomst. Het is voor de werkgever een rendabele investering waarmee de kans bij ontslag op voortzetting of verandering van werk (duurzame inzetbaarheid) voor u wordt vergroot. De werkgever ondervindt hier veel social return on investment.

De Carrièrehanddruk® is een waardecertificaat vanuit het perspectief van duurzame inzetbaarheid en een investering optimalisatie van HR-beleid. Ook UWV, gemeenten en eigen risicodragers kunnen gebruik maken van dit initiatief.

Wij bieden werkgevers een MVO partnership aan met als resultaat dat de hele procedure harmonieus verloopt met respect voor de werknemer en diens persoonlijke omstandigheden.


De HanddrukMVO Loont!

Neem gerust contact op voor een adviesgesprek of bel met 038 458 00 80

 
Award 2013

De Carrièrehanddruk voor werkgevers

Award 2011

De Carrièrehanddruk voor gemeenten en UWV